Loading
Страница

Често задавани въпроси

1.Как да си направя онлайн резервация на стая ?

Резервирането на хотел в системата се осъществява посредством удобен и достъпен интерфейс. Модулът за резервации се намира в горната част на началната страница на сайта www.cristianihotel.com и в графата цени. Кръстена е „Провери и резервирай” ,процеса на резервиране минава през пет последователни стъпки.

В секцията „Цени” изберете критериите, които удовлетворяват Вашето търсене.

Трябва да посочите дата на пристигане и дата на заминаване. Датата на заминаване не се таксува като нощувка.Пример : Ако пристигате на 01.08 и заминавате на 11.08 сте резервирали 10 нощувки.

След натискане на бутона „Провери” ще бъдете автоматично прехвърлени ,на първа стъпка от резервационния процес. Ако желаете тук може да нанесете корекции в критериите на своето търсене от секцията в ляво. В тази стъпка трябва да изберете вида на стая който желаете да резервирате и броя на стаите за резервиране.След като сте избрали броя и вида на стаите преминете към следващата стъпка с бутона „Продължи”.

В следващата стъпка Вие трябва да попълните Вашето име , фамилия , електронен адрес, специални изисквания към хотела (ако имате такива) ,да въведете своят актуален адрес, град в който живеете, пощенски код , страната от където сте и актуален телефонен номер. След това ако сложите тикче на желая трансфер ще Ви се отвори меню в което трябва да попълните данните за вашето пристигане в България, ако желаете такова.Ако не желаете трансфер натиснете бутона „Продължи”, който ще Ви отведе в последната страница от резервацията.Там ще видите обобщено какво точно сте резервирали , колко авансово трябва да заплатите и колко да доплатите на място в хотела и да изберете начина по-който да заплатите - по-банков път. След като сте избрали начина на плащане и прочели внимателно цялата тази стъпка натиснете бутона „Продължи” , който ще Ви покаже банковата ни сметка, от където ще се осъществите и самото плащането.

2.Как да анулирам резервация на стая или трансфер?

Ако желаете да анулирате направена от вас резервация следвайте следните стъпки:

  • Изберете      „Вход за клиенти”, за да прегледате текущите резервации във Вашия акаунт.
  • Изберете      бутона „Преглед” на резервацията, която искате да анулирате.
  • Изберете      бутона „Отмяна”, за да анулирате резервацията си. Анулираната резервация      вече няма да се вижда във списъка с Вашите активни резервации
  • За      потвърдени резервации се изисква депозит в размер на 30% от крайната сума за всеки вид      стая, останалата част от сумата се заплаща на рецепция при настаняване.
  • При      анулация на резервация се удържа сума в размер на:

1.  30% от внесения депозит при направена анулация 14 дена преди датата на пристигане

2.  50% от внесения депозит при направена анулация 7 - 13 дена преди датата на пристигане

3.  70% от внесения депозит при направена анулация 1 - 6 дена преди датата на пристигане

4. 100% от внесения депозит при направена анулация в деня на пристигане

Нашата система автоматично ще ВИ покаже каква сума ще Ви се възтанови(ако има сума за възтановяване) Хотела е длъжен да върне тази сума в срок от 7 работни дни.

3.Как да променя направена от мен резервация за стая или трансфер?

За да промените резервацията си е необходимо да се обадите на онлайн отдела в хотел Кристиани на телефон: +359 888 931 779. Промени на резервации са възможни да се правят  14 дена преди пристигането.

4. Как да проверя дали направената от мен резервация съществува?

След като направите резервацията си ще получите потвърждение с писмо на e-mail адреса, който сте използвали за да се регистрирате в системата. В писмото ще имате „потребителско име” и  „парола” които трябва да въведете в полето „Вход за клиенти”, долу в дясно на сайта. Там Вие може да разгледате своята резервация и да разпечатате своят ваучер за настаняване или трансфер или да анулирате своята резервация. В писмото за потвърждение също ще имате електронен ваучер за платената от Вас услуга ,който ще може да разпечатате.

5. Какво трябва да знам преди да се настаня в хотела?

Преди да се настаните в хотела е необходимо статуса на Вашата резервация да бъде „Платена” и да сте получили потвърдително писмо от онлайн отдела за резервации. Предоставете ваучера на рецепцията в хотела. Може също да принтирате резервацията си от бутона „Печат”  на Вашата резервация в полето „Вход за клиенти”.

6. Как да направя резервация за трансфер?

В началната страница има активен банер „Трансфер”. След като кликнете на него ще Ви се отвори стъпка в която ще трябва от падащо меню да изберете вида на трансфера, вид на колата, датата , часа на кацане и номер на полета.След попълването на тези данни натиснете бутона „Продължи”

В следващата стъпка Вие трябва да попълните Вашето име , фамилия , електронен адрес, специални изисквания към хотела (ако имате такива) ,да въведете своят актуален адрес, град в който живеете, пощенски код , страната от където сте и актуален телефонен номер. Натиснете бутона  „Продължи”, който ще Ви отведе в последната страница от резервацията.Там ще видите обобщено какво точно сте резервирали , колко авансово трябва да заплатите и колко да доплатите на място в хотела и да изберете начина по-който да заплатите - по-банков път. След като сте избрали начина на плащане и прочели внимателно цялата тази стъпка натиснете бутона „Продължи” , който ще Ви покаже банковата ни сметка, от където ще се осъществите и самото плащането.

 

 

Резервация

Отседнете при нас

Контакти

Созопол 8130,
местност "Буджака",
ул. Бакърлъка 3

Phone: +359 888 931 779
Email: cristianihotel@gmail.com
Website: www.cristianihotel.com